Persoonlijke verzorging

Mooi zin bedenken

Ook voor uw
persoonlijke zorg

Heeft u hulp nodig bij de persoonlijke verzorging in uw dagelijks leven? Wordt u daarbij graag geholpen door iemand waarop u volledig vertrouwt?

 

Thuiszorg de Zonnekracht weet hoe belangrijk het is dat u iemand in uw persoonlijke cirkel kunt toelaten. Bij ons bent u in liefdevolle handen.

Vormen van persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is een vrij breed begrip. Onder persoonlijke verzorging valt het volgende:

Denkt u dat u één of meerdere vormen van bovengenoemde hulp goed kunt gebruiken?
Graag kijken we wat voor u de mogelijkheden zijn.

Altijd dezelfde zorgverlener

Samen met u kijken we met welke handelingen of invulling van de dag u problemen ervaart. Dit noteren wij in uw zorgleefplan. Dit plan sturen we  mee met de aanvraag richting de gemeente. Aan de hand hiervan kan deze een goed beeld schetsen van uw situatie voor een juiste indicatie.

Altijd een bekend gezicht

Bij onze individuele begeleiding zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk dezelfde persoon over de vloer krijgt. Het is belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft bij de mensen die u helpen bij uw administratie en/of uw dagelijkse structuur. Voor uw naasten is het ook prettig om een goed gevoel te hebben bij de betrokken zorgverlener en daarom zorgen we voor een begeleider waar het mee klikt. 

Vrijblijvend kennismaken met thuiszorg de Zonnekracht?

Heeft u vragen of wilt u graag dat wij de zorg voor uw huidige zorgsituatie inschatten? Wij zorgen voor een ontspannen gesprek waarin veel ruimte is voor u persoonlijk. Neem gerust contact met ons op.

Wilt u, uw vraag meteen bij ons kwijt. Of vindt u het lastig om uw vraag te typen?
Bel ons dan gerust en dan gaan we met u het gesprek aan.